Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ситуація з електропостачанням ускладнена через погодні умови

Дата: 15.12.2022 12:51
Кількість переглядів: 262

Фото без описуЗа інформацією Українського Гідрометцентру, упродовж 15 грудня очікується погіршення погодних умов у Київській області.

Прогнозується значний мокрий сніг, пориви вітру до 18 метрів на секунду.

Такі погодні умови вже стали причиною частини аварійних відключень електроенергії в регіоні. Аварійні бригади ДТЕК Київські регіональні електромережі переведені в посилений режим та працюють 24/7, аби вчасно усувати аварії.

Найбільш постраждалі від негоди енерговузли – Києво-Святошинський, Бородянський, Вишгородський та Згурівський. Загалом в області через негоду повністю або частково без світла залишається 25 населених пунктів. Це понад 10 тисяч домівок.

Енергетики працюють у посиленому режимі, щоб ліквідувати аварії та відновити можливість електропостачання для родин, що лишаються без світла через негоду. Про це повідомили в ДТЕК Київські регіональні мережі.

Просимо всіх пам’ятати про правила безпеки — не наближатися до оголених проводів, обірваних ліній, відкритих дверей та люків електроустановок, а також пошкоджених опор.

Водночас за вказівкою системного оператора НЕК «Укренерго» в Київській області наразі застосовані цілодобові екстрені обмеження електропостачання. Тому частина споживачів зараз тимчасово без електроенергії, відповідно до потреб енергосистеми. Стабілізаційні графіки наразі не діють.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень