Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Свято наближається!

Дата: 14.12.2022 16:50
Кількість переглядів: 250

Фото без описуВ рамках зустрічей керівництва району з дітьми Білоцерківщини, Людмила Мерзлюк відвідала Володарську та Рокитнянську селищні територіальні  громади.

Під час поїздки на Володарщину начальник Білоцерківської районної військової адміністрації відвідала Комунальний заклад Київської обласної ради «Володарська спеціалізована загальноосвітня школа-інтернат ІІ-ІІІ  ступенів  - центр реабілітації», в якому навчається близько 170 дітей.

Людмила Володимирівна вже не вперше  зустрічається з вихованцями закладу, тому під час поїздки було багато спільних тем для обговорення. 

Керівник району привітала юних друзів з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажала їм успіхів та вручила солодкі подарунки.

-  Передусім, хочу побажати миру. І, не зважаючи на те, що наша зустріч відбувається в укритті, зичу всім святкового настрою. Нехай обов’язково збуваються ваші найзаповітніші мрії, -   наголосила Людмила Мерзлюк.
Не менш теплою була зустріч начальника Білоцерківської районної військової адміністрації і з працівниками та вихованцями Центру соціальної підтримки дітей та сімей "Чебурашка", що діє на території Рокитнянської селищної територіальної громади та дітками, що виховуються у дитячому будинку сімейного типу, прийомній сім’ї та в патронатній родині. Всі вони шкільного віку і з нетерпінням очікують на канікули, тож зустріч із Людмилою Мерзлюк, яка вручила їм солодощі та привітала з прийдешніми святами, сприйняли з неприхованою  радістю та словами «Свято наближається!».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень