Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ми вдячні тим, хто врятував життя!

Дата: 14.12.2022 11:26
Кількість переглядів: 214

Фото без описуСьогодні, 14 грудня, Українська держава вшановує героїчний подвиг учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

Це день мужніх та самовідданих людей, які прийняли доленосний виклик — захистити не тільки Україну, але й усе людство від руйнівного впливу зруйнованого внаслідок аварії на Чорнобильської АЕС енергоблоку.

З нагоди цього дня у всіх громадах Білоцерківщини відбулися заходи із  вшанування героїчного подвигу ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС.

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк під час робочої поїздки у Володарську селищну територіальну громаду спільно з керівником апарату адміністрації Ольгою Кучер, начальником служби у справах дітей та сім’ї Оксаною Михайлюк та в.о. голови Володарської селищної ради Сергієм Миколаєнком провели церемонію покладання квітів до пам’ятника героям-ліквідаторам, який був встановлений у селищі з метою вшанування героїчного подвигу земляків-пожежників, котрі ціною власного життя рятували людство від руйнівного атома.

- Учасники ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС  є прикладом мужності, самовідданості та високого професіоналізму і сьогодні наш святий обов’язок – пам’ятати про їхній подвиг, - зазначила Людмила Мерзлюк, покладаючи квіти.

Учасники церемонії вшанували пам'ять полеглих героїв-ліквідаторів хвилиною мовчання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень