Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди Дня вшанування учасників ліквідації аварії на ЧАЕС

Дата: 14.12.2022 07:57
Кількість переглядів: 165

Фото без описуШановні  жителі Білоцерківського району, ліквідатори наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

14 грудня Україна відзначає пам'ятну дату — День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС. Цього дня ми згадуємо кожного, кому судилося першим взяти на себе удар нечуваної небезпеки й зупинити її ціною власного життя і здоров'я. 

Саме 14 грудня було офіційно повідомлено про завершення будівництва і прийняття в експлуатацію комплексу захисних споруд над зруйнованим у результаті вибуху четвертим енергоблоком ЧАЕС, чим було завершено перший етап ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Це, по суті, була перша перемога над зловісним атомом, який вирвався з-під контролю людини після квітневого вибуху. 

І сьогодні ми схиляємо голови перед тими, хто долучився до цієї роботи: військовим, рятівникам, лікарям, інженерам, будівельникам і представникам безлічі інших професій. Дякуємо за те, що ціною власного здоров’я і власних життів змогли пом’якшити для світу наслідки цієї найстрашнішої техногенної аварії в історії людства.

Щиро зичу всім ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та членам їхніх родин міцного здоров’я, довголіття, миру, достатку і злагоди. Нехай завжди поруч з вами буде людська подяка за ваші добрі справи!

А тим, кого з нами вже немає серед нас – вічна і світла пам’ять…

З глибокою шаною і повагою Людмила Мерзлюк, начальник  Білоцерківської районної військової аміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень