Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Діти завжди мріють про свято 

Дата: 13.12.2022 15:54
Кількість переглядів: 269

Фото без описуВже традиційно, впродовж багатьох років, напередодні новорічно-різдвяних свят керівництво району виконує своєрідну місію посланців Св. Миколая, відвідуючи багатодітні родини, прийомні та патронатні сім’ї, дитячі будинки, інші заклади інституційного догляду та виховання дітей Білоцерківщини.

Цьогоріч, попри навантаження, викликані  повномасштабною військовою агресією рф проти України, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк не змогла не виконати покладену на неї почесну місію і включила у свій щільний графік зустрічі з дітьми та їхніми батьками-вихователями.

Розпочався цикл зустрічей з відвідання Комунального закладу Київської обласної ради «Білоцерківський багатопрофільний навчально-реабілітаційний центр». Керівник району разом з начальником  служби у справах дітей та сім’ї адміністрації Оксаною Михайлюк поспілкувалися з вихователями та вихованцями закладу, їхніми батьками.

Людмила Мерзлюк вручила дітям солодкі ласощі та обговорила з керівництвом установи стан реалізації заходів з безпеки неповнолітніх в умовах правового режиму воєнного стану.

Окрім навчально-реабілітаційного центру начальник Білоцерківської районної військової адміністрації також відвідала Білоцерківський дитячий будинок-інтернат та передала дітлахам подарунки від Св. Миколая.

-  Окупанти своїми діями руйнують наше життя, вони позбавляють радості дитинства юних українців, проте ми намагаємося влаштувати хоча б маленьке, але свято кожному, бо діти завжди мріють про свято, - наголосила Людмила Мерзлюк та продовжила поїздки районом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень