Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дороги Київщини чистять від снігу та обробляють протиожеледними сумішами 135 одиниць спецтехніки

Дата: 13.12.2022 11:40
Кількість переглядів: 188

Фото без описуУ Київській області працюють над розчищенням та протиожеледною обробкою доріг державного значення та автошляхів загального користування місцевого значення. Станом на ранок 13 грудня над подоланням наслідків снігопаду працює 135 одиниць техніки. Загалом до робіт залучено 221 працівник. За цей час використано 1693 тонни піщано-соляної суміші для протиожеледної обробки дорожнього полотна.

Аби вчасно реагувати на зміни погодних умов, на автомобільних дорогах триває чергування інженерно-технічних працівників, механізаторів та водіїв. 

Щоб отримати інформацію про стан проїзду — звертайтесь до Єдиного контактного центру Укравтодору за номером +38 067 400 60 80. Також цілодобово працює Диспетчерська служба доріг місцевого значення: +38 093 454 58 13.

Нагадуємо, що за даними Українського гідрометеорологічного центру сьогодні, 13 грудня, у південно-східних районах Київської області вдень синоптики прогнозують незначний сніг. На дорогах ожеледиця. Температура вночі та вдень від 1° до 6° морозу.

Дотримуйтесь правил дорожнього руху. Будьте уважними та обережними. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень