Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: тримаємо цивільний фронт разом!

Дата: 08.12.2022 14:12
Кількість переглядів: 266

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!


Днями ми з вами знову пережили чергову ракетну атаку з боку країни-агресора. Завдяки професійним діям сил нашої  ППО вдалося уникнути значних руйнувань, проте внаслідок масованого обстрілу, здійсненого  росією, в Київській області були пошкоджені окремі об'єкти критичної інфраструктури. Як результат, майже половина абонентів регіону залишилися без електропостачання. Лише завдяки професійним діям наших енергетиків   вдалося уникнути відключень електроенергії на тривалий час. 


Проте система вкотре зазнала порушення цілісності, тому за рішенням «Укренерго» на території області і, відповідно, на території Білоцерківського району, впроваджені екстрені вимкнення. Вони триватимуть до завершення відновних робіт в енергосистемі. 

Закликаю кожного з вас з розумінням поставитися до тимчасових незручностей. Процес відновлення енергосистеми – складна процедура, проте вона під силу нашим енергетикам. 

Ще одне питання, на яке хочу звернути вашу увагу, стосується економного ставлення до використання енергоресурсів. Оскільки надмірне одночасне споживання електроенергії негативно впливає не лише на стійкість енергетичної системи, а й на стабільність роботи підприємств, установ та організацій, які забезпечують наш з вами  споживчий ринок та гарантують надійний захист української економіки. 

Переконана, що кожен з вас розуміє всю важливість узгодженості дій не лише на полі бою, а й тут, у тилу.  Тому прошу: тримаймо цивільний фронт разом! Виважено підходьмо до тимчасових незручностей. Підтримаймо наших енергетиків і  керівництво держави, яке  робить все можливе як на внутрішньому, так і  на міжнародному рівнях для того, щоб якнайшвидше стабілізувати ситуацію та привести нашу країну до перемоги.

Ми пережили разом вже не один складний період. Переконана, що здолаємо і всі негаразди цієї зими. 

У випадку потреби звертайтеся до Пунктів Незламності, які розгорнуті у всіх громадах. Там ви знайдете тепло, світло, зв'язок та можливість отримати інформацію.

#Разом_до_Перемоги!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень