Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 08:30
Кількість переглядів: 146

Фото без описуШановні голови громад, депутати районної та місцевих рад, працівники і ветерани органів місцевого самоврядування!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування!

Цьогоріч ваше професійне свято ми зустрічаємо в умовах повномасштабної військової агресії російської федерації проти України, коли тисячі захисників, серед яких і жителі Білоцерківського району, героїчно захищають нашу Батьківщину зі зброєю в руках. І кожен із цих днів наповнений боротьбою та нашою вірою у перемогу. 

Вже більше дев’яти місяців ми  перебуваємо в режимі воєнного стану. Увесь цей період ми працюємо єдиною командою.  

Переконана, що сильна й заможна Білоцерківщина підкріплена професійними й самовідданими представниками місцевого самоврядування, які здатні вирішувати складні проблеми життєдіяльності району.

Наразі у нас є  співпраця  і порозуміння усіх гілок влади, усіх посадовців, депутатів місцевих рад.

У день професійного свята користуюся нагодою, аби висловити вдячність кожному голові громади. Завдяки вашому заслуженому авторитету, умінню господарювати, наші території витримують складні випробування.

Розумію, що багатьом доводиться виживати в кризових умовах, викликаних війною. Проте ви не опускаєте руки, а знаходите  шляхи і методи роботи, надаючи посильну допомогу як нашим Збройним Силам України, так і жителям громад, передусім соціально незахищеним особам та тим, хто знайшов тимчасовий прихисток на Білоцерківщині.

Вдячна за дієвість і підтримку представникам депутатського корпусу районної та місцевих рад. Ви вкотре продемонстрували свою готовність діяти на благо виборців, свою відданість рідним громадам, свою вірність рідній землі. Ви робите все, аби наблизити Перемогу.  Більшість із вас активно займається волонтерською діяльністю. Є серед депутатів і військовослужбовці та бійці загонів ТРО.  

Майбутнє нашого краю залежить від кожного з нас, від турботи про район, бажання зробити його сильнішим. Спільними зусиллями ми досягнемо цієї мети. Тож працюємо разом й надалі. Підтримуємо Збройні Сили України, зміцнюємо тил. Сильна економіка дозволить якнайшвидше отримати перемогу, відновити та відбудувати державу. 

З нагоди свята зичу  всім вам, шановні, міцного здоров'я, успіхів у роботі, взаєморозуміння й підтримки жителів громад, нових добрих справ для кращого сьогодення й майбутнього Білоцерківщини.

З вірою у Перемогу крокуємо вперед!

З повагою та шаною
начальник Білоцерківської 
районної військової адміністрації     Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень