Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Дякуємо, ВАМ, незламні!

Дата: 06.12.2022 11:51
Кількість переглядів: 228

Фото без описуСьогодні, коли наша країна відзначає одну з визначальних дат сучасності - День Збройних Сил України, у Білоцерківській районній військовій адміністрації відбулися урочистості з нагоди свята, участь в яких взяли представники окремих військових частин та штабу територіальної оборони Білоцерківського району.

Начальник військової адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до присутніх, привітала всіх з Днем Збройних Сил України та висловила слова найщирішої вдячності за самовіддану службу, стійкість і рішучість у боротьбі з ворогом.

-  Дякую, вам, незламні, за мужність і героїзм! Ми разом з вами  пережили не один складний день і не одну складну подію. Проте у наших очах не було страху, а лише готовність дати рішучу відсіч ворогові. І ні на мить у нас не з’являвся сумнів щодо  нашої перемоги над окупантами. Сьогодні тривають важкі бої за визволення української землі. Щоденно молимося за кожного нашого воїна і твердо віримо у близьку перемогу! Слава Україні! Слава Збройним Силам України!  - наголосила керівник району та з нагоди свята вручила подяки Білоцерківської районної військової адміністрації керівникам окремих військових підрозділів та військовослужбовцям, які проявили стійкість і героїзм  під час захисту територіальної цілісності країни та здійснили особистий внесок у зміцнення обороноздатності Білоцерківщини.

До слів вітань на адресу захисників доєднався й офіцер групи по роботі Добровольчих формувань територіальної громади 114 бригади військової частини А 7042 Дмитро Киришун, який за професіоналізм та відданість справі під час організації захисту української землі від російської військової  агресії вручив Почесну грамоту Верховної Ради України керівнику сектору оборони Білоцерківського району Ігорю Толоку та патріотичні знаки «Слава Україні!»  командиру військової частини А7042 Олександру Ковалю  і начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилі Мерзлюк.

Всі присутні хвилиною мовчання вшанували пам'ять полеглих Героїв-земляків, які віддали життя, захищаючи рідну землю. Поіменно згадали кожного жителя Білоцерківського району, хто загинув від рук російських окупантів з початку повномасштабної військової агресії рф на територію нашої країни.

Завершилися урочистості приємною подією – за давнім українським звичаєм військовослужбовцям, як найдорожчим гостям, Людмила Мерзлюк вручила запашний коровай, виплеканий працьовитими руками хліборобів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень