Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з Днем Збройних Сил України

Дата: 06.12.2022 08:13
Кількість переглядів: 137

Фото без описуШановні військовослужбовці Збройних Сил України!

Славні наші захисники і захисниці!

Герої сучасності!

Прийміть наші щиросердечні вітання з Днем Збройних Сил України!

Сьогоднішнє свято ми зустрічаємо в особливих умовах, коли тисячі офіцерів і солдатів, серед яких і наші земляки, героїчно захищають свою Батьків­щину зі зброєю в руках.

Українське військо сильне вами — незламними та нескореними бійцями-патріотами, захисниками, переможцями. Усьому світові ви демонструєте мужність, звитягу, силу духу, волю та непохитне бажання перемогти. Низький уклін вам і слова найщирішої вдячності від імені всіх жителів Білоцерківського району!

Особливі слова вітань нашим землякам, які зараз зі зброєю в руках боронять рідну землю від окупантів, військовослужбовцям славетних 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців та 1129 зенітно-ракетного полку, якому присвоєно звання Білоцерківський.

Ми вдячні матерям і батькам, які  виховали справжніх патріотів, котрі з готовністю одягли військову форму і сьогодні на передовій ризикують своїм життям, захищаючи всіх нас, усю нашу країну від збройного нападу підступного агресора. Ваші діти – Герої!

У цей урочистий день ми не можемо не згадати про воїнів, які віддали своє життя за українську землю. Це кращі сини й доньки України, імена яких назавжди залишаться у нашій  пам’яті. Вічна їм слава…

Ми пам’ятаємо про подвиг кожного і твердо знаємо, що незламний український дух – дух свободи й ті чесноти та цінності, які загартовувалися у нашого народу впродовж століть, обов’язково приведуть Україну до перемоги.

З нагоди свята зичимо вам, шановні воїни-захисники, військової вдачі, козацької мужності, дідівської гідності, батьківської мудрості та незламної сили волі.

Міцного здоров’я вам, якнайшвидшого здолання ворога і переможного повернення у рідні домівки, щоб жити і успішно працювати під мирним українським небом!

Слава Україні!

Слава Збройним Силам України!

З повагою та шаною Людмила Мерзлюк, 

начальник Білоцерківської військової  районної державної адміністрації                  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень