Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення Людмили Мерзлюк до мешканців Білоцерківщини

Дата: 29.11.2022 15:49
Кількість переглядів: 211

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!


Передусім звертаюся до вас із проханням зберігати спокій і виваженість.  Особливо на фоні поширення інформації щодо можливого повторного масованого ракетного удару рф по території України найближчим часом. Це попередження, яке означає що ми маємо бути підготовлені до розвитку будь-яких подій у будь-який час, оскільки у нас іде війна з країною-терористом, котра програючи війну на полі бою, б’є по мирному населенню. 


Зважаючи на це прошу: бережіть себе і своїх рідних та близьких. Почувши сигнали тривоги, обов’язково переходьте в укриття або інші надійні місця, дотримуйтеся правила «двох стін» і головне – вірте в наші ЗСУ! Вони зроблять все можливе, аби ракети окупантів не долетіли до наших міст і сіл.


Якщо ж ворогу вдасться пошкодити  об’єкти критичної інфраструктури, то можливе тривале зникнення електрики і зв’язку. У такому випадку не панікуйте. За теплом, зв’язком та інформацією звертайтеся у Пункти Незламності, які розгорнуті у всіх громадах району. Наразі діє 61 такий осередок. Працюють вони цілодобово і безкоштовно. Робота Пунктів Незламності розпочалася ще 23 листопада і триватиме до стабілізації ситуації в енергосистемі. 


Звертаю увагу всіх жителів району: комендантську годину на території Київської області ніхто не відміняв. Відповідно, пересування з 23.00 до 05.00 можливе лише за наявності спеціальних дозволів. Перепустки на відвідання Пунктів Незламності видаватися не будуть. Тому розраховуйте повернутися до своїх осель до початку дії комендантської години або ж доведеться  перебувати у Пунктах до її завершення. Такими є вимоги правового режиму воєнного стану. У випадку недотримання цієї вимогі чергові патрулю зобов’язані будуть зупинити вас. Тому обов’язково завжди майте  при собі посвідчення особи.


І ще одна настійлива рекомендація щодо особливостей пересування у темну пору доби: користуйтеся ліхтариками, підсвічуванням на мобільних телефонах, позначайте себе і своїх дітей світловідбиваючими елементами на одязі. Це допоможе водіям ідентифікувати вас і сприятиме вашому безпечному пересуванню вулицями населених пунктів.


Будьте свідомими! Бережіть себе і своїх рідних! Нам з вами ще Україну після Перемоги відбудовувати!


Єднаймося та підтримуймо один одного!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень