Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк до жителів району

Дата: 25.11.2022 15:38
Кількість переглядів: 237

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Кілька днів тому ми пережили чергову масштабну ракетну атаку рф по нашій території. Постраждали і жителі Київщини. Як вже відомо, є значні руйнування об'єктів критичної інфраструктури та житлових будівель. Боляче це озвучувати, але є й загиблі серед мирного населення.


Саме з цього приводу хочу звернутися до вас. Вкотре прошу: шановні, дослухайтеся до наших порад та закликів берегти себе і під час сигналів тривоги переходьте в укриття та більш надійні місця, а не перебувайте на відкритих територіях чи у незахищених приміщеннях. 


Інфраструктуру та житло ми відбудуємо, а  людські життя повернути неможливо. Саме тому вкотре прошу кожного, хто наразі проживає на території Білоцерківщини: бережіть себе та своїх рідних! Не ігноруйте сигналами тривоги! Обов'язково переходьте в укриття! Ворог підлий і підступний. Він б'є по пологових будинках, спальних кварталах, торгових центрах, офісних приміщеннях. 


Після чергової ракетної атаки рф  вся Україна була вимушено введена у морок. Агресор хоче нас залякати, зануривши у темряву. Йому це не вдається. Ми пережили тимчасовий період повного відключення, але, на жаль, немає гарантії, що, навіть попри  міжнародне засудження таких дій агресора, це не повториться.


Звертаю вашу увагу: у всіх громадах облаштовано Пункти Незламності та пункти обігріву. Запишіть собі їхні адреси. У випадку виникнення надзвичайної ситуації там можна буде знайти тепло, зв'язок, потрібну допомогу.


Віримо в перемогу !
Українців не зламати
Україну не перемогти 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень