Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У всіх громадах Білоцерківщини розгорнуто Пункти Незламності

Дата: 24.11.2022 16:33
Кількість переглядів: 284

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела оперативну нараду, під час якої обговорили стан підготовки пунктів обігріву та Пунктів Незламності до роботи під час тривалого відключення електроенергії чи тепла.


Керівник району заслухала звіт відповідальних осіб щодо готовності до  прийому людей та забезпечення необхідним пунктів обігріву й Пунктів Незламності, які було вчора під час блекауту відкрито у всіх громадах району.


За станом на сьогодні у Білоцерківському районі розгорнуто 36 Пунктів Незламності та 209 пунктів обігріву.


Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації та її заступники впродовж доби відвідали кожну громаду, оглянули  Пункти Незламності та обговорили з очільниками громад можливості розширення мережі точок безпеки, які зможуть прихистити громадян в разі подальшого аварійного відключення електроенергії на тривалі терміни.


-  Працюємо. Гуртуємося. Удосконалюємося. Ми маємо вкотре продемонструвати усьому світу свою стійкість та  єдність і не дамо реалізувати плани росії  вселити у  нас страх залишитися без світла та тепла. І одним із таких центрів єднання стануть Пункти Незламності, де у кожного повинна бути  можливість зігрітися та отримати необхідну інформацію.

З адресами Пунктів Незламності, які працюють на території Білоцерківського району можна ознайомитися ТУТ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень