Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вистояли на Майдані - переможемо у війні! - звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 08:13
Кількість переглядів: 162

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

21 листопада ми відзначаємо День гідності та свободи – одне зі знакових офіційних свят, встановлене на честь двох революцій, які відбулися в Україні у 2004 та 2013 роках. Цього дня ми вшановуємо пам’ять про людей, які стали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини й громадянина, національних інтересів держави та її європейського вибору.

Сьогодні увесь світ знає: Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробив Майдан 2004-го, який став святом свободи, і революція 2013-го, яка стала революцією Гідності.

Революція Гідності - це перший переможний бій цієї війни, яку веде український народ, захищаючи незалежність, суверенітет і цілісність своєї держави.

Зараз із упевненістю можна стверджувати, що патріотичні настрої об’єднали весь український народ у боротьбі проти ворога. Волелюбність та прагнення вільного життя у нас ніколи не відібрати. І сьогодні ми  відвойовуємо не лише  кожен сантиметр своєї землі, а й кожну сторінку своєї історії, бо ми – сильна нація.

Шановні жителі сіл, селищ і міст нашого району! У ці важливі для нашого народу дні звертаємося до вас із закликом і надалі бути єдиними, бути чесними й справедливими перед Богом та самими собою, милосердними й згуртованими в часи випробувань і в часи успіхів.

Кров'ю Героїв Небесної сотні омита наша держава, тому наш святий обов’язок  будувати саме таку країну, за яку вони загинули.

Хай пам’ять про всіх невинно убитих об'єднає нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави, для розбудови і розвитку нашої рідної Білоцерківщини!

Нехай Господь оберігає наших воїнів, які сьогодні героїчно боронять рідну землю, нехай захищає кожного з вас та допоможе Україні вистояти у протистоянні з агресором!

Хай будуть міцними здоров'я і непохитна віра в перемогу!

Світла пам'ять кожному патріоту, хто загинув за незалежність України!

Ми твердо знаємо: вистояли на Майдані - переможемо у війні!

Слава Україні! Героям слава!

З повагою та шаною начальник Білоцерківської  районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень