Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем працівників сільського господарства

Дата: 20.11.2022 05:36
Кількість переглядів: 207

Фото без описуШановні працівники сільського господарства Білоцерківщини!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня працівників сільського господарства - професійного свята справжніх господарів! 

Ви з честю завершуєте напружений сільськогосподарський рік, який ще раз довів, що агропромисловий комплекс Білоцерківщини здатний виконувати поставлені завдання і тримати марку нашого району, як одного з потужних аграрних регіонів області. 

З нагоди професійного свята висловлюємо вам слова найщирішої вдячності за професіоналізм і відданість справі. Розуміємо, що багатьом доводиться виживати в кризових умовах, викликаних війною. Проте ви не опускаєте руки, а відшуковуєте нові шляхи і методи роботи, надаючи посильну допомогу як нашим ЗСУ, так і соціально незахищеним особам, підтримуєте освіту, медицину. За розуміння і мудрість, за натруджені руки і недоспані світанки, низький уклін вам, шановні аграрії!

Зичимо, щоб ваші природна невтомність і наполегливість, працьовитість і досвідченість стали запорукою добрих засівів, рясних сходів та щедрих ужинків, а вміле господарювання та постійне вдосконалення вашої роботи забезпечили вигідний збут вирощеної продукції.

Нехай кожен ваш день благословляється добрим здоров’ям, гарним настроєм і людською вдячністю, а білоцерківська земля й надалі щедро колоситься пшеницею, засівається добром й береже та шанує свій найбільший скарб – людину-трудівника. 

Миру нашій землі, спокою і радості вашим оселям, любові і щастя вашим родинам! 

З повагою та шаною начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень