Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У всіх громадах Білоцерківського району підготовлено пункти обігріву

Дата: 16.11.2022 18:31
Кількість переглядів: 423

Фото без описуПро це на оперативній нараді, яку провів заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, доповіла в.о. начальника відділу житлово-комунального господарства та екології адміністрації Ганна Петрашевська.

Масовані ракетні обстріли, які здійснює російська федерація по об’єктах критичної інфраструктури та житлових масивах України призводять до значних перебоїв із постачанням електроенергії та несуть загрозу повноцінному забезпеченню теплом не лише квартир та будинків населення, а й об’єктів соціальної, культурної та освітньої сфери, що знаходяться у спільному використанні. Зважаючи на це, було прийняте рішення про облаштування пунктів обігріву на всій території Київської області.

Наразі на Білоцерківщині  вже обладнано 209 пунктів обігріву. Частина з них розміщена у закладах охорони здоров’я та освіти, які забезпечені всім необхідним, включаючи й резервні засоби енергопостачання із автономністю протягом 72 годин. 

Районна комісія з обстеження місць компактного проживання внутрішньо переміщених осіб та стаціонарних пунктів обігріву Білоцерківського району, яка була створена розпорядженням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк, тримає на контролі це питання, періодично здійснюються перевірки ступеню готовності зазначених місць та формуються зауваження й рекомендації щодо виправлення виявлених недоліків.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень