Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Національний радіодиктант: дякуємо ЗСУ, що маємо змогу писати українською!

Дата: 09.11.2022 15:46
Кількість переглядів: 159

Фото без описуСьогодні, 9 листопада,  коли ми відзначаємо День української мови та писемності, відбувся черговий, 22-й за рахунком, національний радіодиктант, участь в якому взяли тисячі, а, можливо, й мільйони українців з усіх куточків світу.


Цей всеукраїнський флешмоб, що був започаткований з метою популяризації української мови, цьогоріч набув особливого змісту – він став своєрідним підсилюючим фактором єднання українців, які наразі зі зброєю в руках відстоюють своє право жити у власній державі і вільно спілкуватися рідною мовою.


Працівники Білоцерківської районної військової (державної) адміністрації щорічно брали участь у написанні Всеукраїнського радіодиктанту і цьогоріч також доєдналися до цього процесу.


«Дякуємо ЗСУ, що маємо змогу писати українською!» - таким є загальний колективний меседж працівників адміністрації, який вони висловили перед початком написання тексту, що носив глибоко символічну назву «Твій дім».  


І важливим є не лише факт недопущення помилок під час написання цього своєрідного народного документу національної єдності, а й, насамперед,  прагнення вкотре підтвердити усьому світові силу українського слова, навколо якого гуртується увесь народ. Так, Україна – це наш дім, який ми готові захищати на всіх фронтах!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень