Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Працівники адміністрації пройшли антикорупційні навчання 

Дата: 08.11.2022 15:50
Кількість переглядів: 180

Фото без описуПродовжуючи політику застосування превентивних заходів для забезпечення умов належного функціонування системи запобігання корупції, в рамках виконання «Плану заходів Білоцерківської районної державної  адміністрації з реалізації заходів Антикорупційної програми Київської обласної  державної адміністрації на 2022 рік» були проведенні планові навчання працівників районної державної адміністрації на тему «Конфлікт інтересів. Запобігання та врегулювання. Відповідальність».


Навчання було спрямоване на закріплення базових основ антикорупційного законодавства та проведено з урахуванням вимог Закону України «Про запобігання корупції» і методичних рекомендацій Національного агентства з питань запобігання корупції.


Про це під час оперативної наради, яку провів заступник голови Білоцерківської районної державної адміністрації Олександр Горовенко, доповіла головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції апарату райдержадміністрації  Світлана Корнійчук. За словами доповідача, всі працівники адміністрації успішно пройшли навчання та засвоїли новації в антикорупційному законодавстві, що підтверджують підсумкові тести.


Олександр Горовенко під час обговорення цього питання наголосив, що недопущення проявів корупції – один із важливих аспектів діяльності органів державної влади, а в  умовах правового режиму воєнного стану дотримання вимог антикорупційного законодавства є особливо важливим. Після нашої перемоги над окупантами, нам потрібно буде відновлювати країну, повертати бізнес, налагоджувати мирне життя. При цьому ефективний розвиток держави має базуватися на прозорих умовах роботи, виключаючи будь-які прояви корупції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень