Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Ключове питання сьогодення – захист населення і належна підготовка до зими

Дата: 02.11.2022 17:25
Кількість переглядів: 129

Фото без описуКерівництво Білоцерківського району продовжує інтенсивну роботу щодо координації дій всіх громад Білоцерківщини з питань належної підготовки до осінньо-зимового періоду з врахуванням  ймовірних викликів сьогодення.


Ці питання перебувають у полі зору начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк і під час її робочих поїздок у громади. Зокрема, сьогодні, відвідуючи Сквирську й Тетіївську міські та Фурсівську сільську громади,  очільник району, передусім, оглянула підготовлені пункти обігріву та місця компактного проживання внутрішньо переміщених осіб. 


У розмові з керівниками громад  Людмила Мерзлюк вказала на необхідності удосконалення існуючої мережі пунктів обігріву та приведення окремих з них до належного стану, у відповідності з вимогами сьогодення.


Окрім того, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації під час поїздок районом не оминула своєю увагою й родини внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток на Білоцерківщині. Керівник району  з’ясувала рівень забезпеченості потреб переселенців та якість вирішення проблемних питань.


Приємною несподіванкою для Людмили Мерзлюк стала зустріч з юним волонтером Олександром, який прийшов на прийом до Тетіївського міського голови Богдана Балагури аби здійснити свій посильний внесок у допомогу ЗСУ.


-  Вкотре переконуюся: майбутнє України – в надійних руках! – зазначила Людмила Мерзлюк та  побажала юному волонтерові щасливого і мирного дитинства.


Також під час робочих поїздок керівник району перевірила стан виконання доручень, які було дано під час попередніх візитів у громади, спрямованих на посилення безпеки цивільного населення і, передусім, всіх  учасників освітнього процесу Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень