Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Виробництво плюс благодійність – головне правило бізнесу Білоцерківщини в умовах війни

Дата: 26.10.2022 19:59
Кількість переглядів: 190

Фото без описуБілоцерківський район здавна славиться не лише потужним аграрним сектором, а й мережею переробних підприємств харчової промисловості, продукція яких  має заслужене визнання серед споживачів. Проте з початку повномасштабного військового вторгнення рф на територію України діяльність більшості з них зазнала суттєвих змін. Окрім бережливого ставлення до ресурсів, пошуків нових каналів збуту на місце тих, що були зруйновані війною, додалися ще й нові задачі, викликані війною, – допомога захисникам та підтримка постраждалих і нужденних.


Про це  у розмові з  начальником Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилою Мерзлюк зазначив директор філії «Білоцерківський молочний комбінат» ТОВ «ТЕРРА ФУД» Руслан Русін під час її робочої поїздки на підприємство.


Керівник району детально ознайомилася з процесом виготовлення молочної продукції на комбінаті та відзначила  високий рівень технічного і  технологічного оснащення, що дозволяє виготовляти продукцію високої якості. 


Наразі Білоцерківський молочний комбінат  випускає більше 15 видів продукції для дорослих і дітей під різними торговими марками, які мають відповідну сертифікацію. Зважаючи на це  Білоцерківська районна військова адміністрація ініціювала посилення співпраці з виробником, спрямованої на надання цільової благодійної допомоги продуктами харчування прийомним сім’ям, дитячим будинкам сімейного типу та закладам інституційного догляду та виховання дітей, що діють на території Білоцерківського району.


-  Наразі бізнес суттєво змінив характер своєї діяльності. Багатьом доводиться виживати в кризових умовах, викликаних війною. Проте наші підприємці і бізнесмени не  опускають руки, а відшукують нові шляхи і методи роботи. Відрадним є й те, що вони надають посильну допомогу як нашим ЗСУ, так і соціально незахищеним людям.  Виробництво плюс благодійність – таким є головне правило бізнесу Білоцерківщини в умовах війни. Тримаємо економічний фронт і рухаємося далі, бо інакше і не може бути, - підсумувала результати поїздки на молочний комбінат Людмила Мерзлюк та дала доручення відповідним службам підготувати меморандум про співпрацю, спрямований на  підсилення споживчого меню дітей окремих категорій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень