Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Господарники Білоцерківщини взяли участь у нараді Мінрегіону

Дата: 25.10.2022 13:42
Кількість переглядів: 212

Фото без описуСьогодні, 25 жовтня, заступник Міністра розвитку громад та територій України Наталія Хоцянівська провела онлайн нараду, на якій обговорили практичні аспекти реалізації законодавства стосовно компенсації заборгованості з різниці в тарифах підприємствам теплопостачання у звязку з прийняттям 12.10.2022 Урядом постанови, якою внесено зміни до Методики визначення заборгованості з різниці в тарифах.

Участь у нараді взяли й представники Білоцерківщини. Зокрема, начальник відділу житлово-комунального господарства та екології Білоцерківської районної військової адміністрації Михайло Пасєка та представники підприємств теплопостачання Білоцерківського району, виробництво теплової енергії яких здійснюється з використанням природного газу.

Під час наради було дано детальні роз`яснення щодо особливостей компенсації з різниці в тарифах на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії, компенсації витрат, понесених внаслідок воєнних дій та з метою запбігання настанню гуманітарних кризових ситуацій тощо.

На завершення наради Наталія Хоцянівська особисто відповіла на запитання присутніх, які стосувалися особливостей господарювання за складних умов правового режиму воєнного стану.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень