Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк щодо обов’язкового обмеження споживання електроенергії

Дата: 20.10.2022 13:03
Кількість переглядів: 242

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району, підприємці, керівники підприємств, установ та організацій усіх форм власності!

На виконання законів України «Про правовий режим воєнного стану» та «Про основи національного спротиву» звертаюся до вас щодо необхідності ОБОВ’ЯЗКОВОГО щоденного обмеження споживання електроенергії в період з 07.00 до 23.00. 

Зважаючи на критичну ситуацію в енергетичній сфері України, викликаної системними ракетними та іншими обстрілами з боку російської федерації, всім споживачам потрібно максимально економити електроенергію в зазначений період доби, зокрема: не користуватись енергозатратними приладами (пральними машинками, бойлерами, кондиціонерами, обігрівачами), обмежити використання електрочайників та електроплит, вимикати зайве світло в приміщеннях, перенести господарські роботи на денний час, тощо.

Всім суб’єктам господарювання та керівникам установ і організацій застосувати режим економного споживання електроенергії в період з 07.00-23.00, а саме:  шляхом вимкнення вивісок, сіті лайтів та зайвого освітлення, зміни графіків роботи енергозатратних приладів та механізмів  за рахунок їх використання в нічний час (24.00-06.00).

Також рекомендовано за можливості обмежити рух електротранспорту.
Всі ці заходи є складовими економічного фронту і покликані нормалізувати ситуацію в енергетичній сфері. 

Щиро сподіваюся, що кожен житель району усвідомлено підійде до необхідності суворого режиму економії електроенергії, що дозволить енергетикам вжити необхідні міри, і невдовзі ми повернемося звичного режиму життя.

Ми з вами разом пережили не один складний період, викликаний повномасштабною військовою агресією російських окупантів на нашу землю, згуртуємося і тепер, не дамо їм втілити ще одне прагнення – загубити нашу енергетичну систему. 

Принагідно прошу кожного з вас донести цю інформацію своїм сусідам і знайомим та допомогти їм доєднатися до режиму економного споживання електроенергії.

Памятаємо: за кожною темною ніччю обов’язково настане світлий ранок!

В єдності наша сила!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень