Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщина вшанувала своїх захисників

Дата: 14.10.2022 19:07
Кількість переглядів: 475

Фото без описуВ рамках відзначення Дня захисників і захисниць України начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела низку зустрічей з військовослужбовцями та бійцями загонів територіальної оборони.

Зокрема, керівник району спільно із Білоцерківським міським головою Геннадієм Диким та настоятелем церкви Покрови Пресвятої Богородиці Миколою Гопайничем взяли участь в урочистих зборах військовослужбовців, які несуть службу у загонах територіальної оборони Білоцерківського району.

Учасники зібрання хвилиною мовчання вшанували пам’ять воїнів, які загинули, захищаючи незалежність, суверенітет та цілісність України.

- Стійкості наших воїнів, їхній відданості і мужності немає рівних у світі. Наші Збройні Сили – армія незламних. Саме тому ми і перемагаємо. Честь і слава кожному захисникові, який боронив і боронить нині рідну землі, - наголосила у своєму зверненні до військовослужбовців начальник Білоцерківської районної військової адміністрації.

За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, самовіддані дії в складі загонів територіальної оборони Людмила Мерзлюк вручила народні відзнаки - «ОРДЕН МУЖНОСТІ», орден «ЗА МУЖНІСТЬ ТА ВІДВАГУ» і медалі «За участь у визвольній боротьбі» та «ЗАХИСНИКАМ ВІТЧИЗНИ» солдатам та офіцерам ТРО Білоцерківського району.

Подяки, почесні грамоти та бригадні відзнаки вручили своїм побратимам командири військової частини.

Білоцерківський міський голова Геннадій Дикий, звертаючись до бійців тероборони, акцентував свою увагу на історичній єдності поколінь та незламності козацького духу, який властивий нинішнім захисникам України.

На завершення урочистостей настоятель церкви Покрови Пресвятої Богородиці Микола Гопайнич звернувся до воїнів з напутнім словом та підкреслив, що саме любов до Батьківщини і один до одного стали запорукою переможного руху наших Збройних Сил у боротьбі з агресором. З благословіння предстоятеля Православной церкви України Микола Гопайнич вручив окремим військовослужборцям медалі за жертовність і любов до України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень