Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисників і захисниць України та Дня Українського козацтва

Дата: 14.10.2022 08:01
Кількість переглядів: 480

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району! 

Дорогі наші захисники і захисниці України! 

Звертаюся до вас з нагоди свята Покрови Пресвятої Богородиці, яке здавна високо шанувалося в українського народу. 

Саме в цей день ми відзначаємо День захисників та захисниць України і День Українського козацтва. 

Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже вони поєднали в собі символ віри та нездоланності духу українського народу.

До Божої Матері зверталися козаки у своїх молитвах перед важливим боєм, у шані схиляли свої голови наші предки, благаючи благословення на добрі справи та захисту від ворогів і недругів.  

З вірою у перемогу над окупантами і якнайшвидшому встановленні миру на нашій землі приклоняються  перед образом  Пресвятої Богородиці наші захисники і захисниці. 

Молимося про мир та безпеку і ми з вами, знаючи, що Збройні Сили України роблять все можливе і неможливе, аби вберегти наші життя та не дати зруйнувати наші міста і села.

Тож у цей день, вітаючи із потрійним святом, висловлюємо найщиріші слова вдячності нашим захисникам і захисницям, які є справжніми нащадками незламних і непокірних козаків українських. 

Ми пишаємося вами. Вами захоплюється увесь світ.

Цей день об’єднує різні покоління – від сивочолих ветеранів до юних героїв, які нещодавно одягли військову форму, аби захистити від російських загарбників рідну землю. 

Шановні захисники і захисниці України! Гідні нащадки великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров,  живе дух наших героїчних пращурів, у чиїх серцях безмежна любов і невимірна сміливість, прийміть щиросердечні вітання з цими знаменними святами!

Нехай ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. Міцного здоров’я вам, герої сучасності, успіхів на полі бої та надійного тилу!

Дорогі земляки, жителі славної Білоцерківщини!

 За складних обставин ми зустрічаємо цьогорічне свято. Підступний ворог посипає нас ракетами і поливає вогнем наші домівки. Він намагається зруйнувати наше життя і зламати нашу віру. Проте ці нелюди прорахувалися.

 Сьогодні ми, як ніколи, єдині. Ми твердо віримо у Збройні Сили України і в нашу перемогу!  

Тож нехай і надалі  єднає нас незгасне світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці, а невдовзі на нашій рідній українській землі нарешті запанує мир.

Слава Україні! Слава захисникам і захисницям України!

З повагою та шаною 
Людмила Мерзлюк, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень