Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні робочої групи обговорили проблеми ВПО

Дата: 12.10.2022 17:19
Кількість переглядів: 324

Фото без описуСьогодні, 12 жовтня, заступник начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Веряскіна провела засідання робочої групи з питань внутрішньо переміщених осіб при Білоцерківській районній військовій адміністрації.

До участі у засіданні у форматі онлайн були запрошені керівники територіальних громад та їхні профільні заступники, які мали можливість висловити проблемні питання, що виникають під час реєстрації, розміщення, працевлаштування, нарахування виплат, надання гуманітарної допомоги  внутрішньо переміщеним особам.

Як зазначила Людмила Веряскіна під час засідання, і перед керівництвом району, і перед очільниками громад стоїть одне спільне завдання - створити належні умови для повноцінного життя кожного, хто через повномасштабну військову агресію залишився без даху над головою і вимушений шукати прихисток на Білоцерківщині. І це не лише надання своєчасної матеріальної допомоги, а й  медична та психологічна допомога, забезпечення житлом, створення умов для здобуття належної освіти, соціальна реабілітація тощо.

Члени робочої групи розробили спільний алгоритм дій для фіксації проблемних питань, що носять системний або ж ускладнений характер, з метою якнайшвидшого і ефективного їх вирішення.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень