Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вручено нагороди правоохоронцям Білоцерківщини

Дата: 07.10.2022 12:35
Кількість переглядів: 414

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу зустріч з представниками правоохоронних органів Білоцерківщини, під час якої вручила ордени і пам’ятні медалі працівникам Білоцерківського районного управління поліції та  батальйону патрульної поліції м. Біла Церква. 

Керівник району подякувала правоохоронцям за відданість присязі та наголосила на тому, що безпека, громадський порядок у населених пунктах під час війни – відповідальність державної ваги. І сьогодні, коли українці змушені боронити свободу і незалежність рідної країни, захищаючись від повномасштабної військової агресії рф на українську землю, правоохоронці теж на передовій. 

З перших днів оголошення правового режиму воєнного стану поліцейські перейшли  на посилений режим роботи. Вони продовжують контролювати спокій та порядок на території району, разом із загонами територіальної оборони знаходяться у постійній бойовій готовності стати на захист Білоцерківщини у випадку загрози наступу з боку окупантів. Працівники Білоцерківського районного управління поліції та  батальйону патрульної поліції були безпосередньо залучені до процесу безпечної евакуації населення з окупованих територій Київської області,  забезпечували супровід і захист під час реалізації державних гуманітарних проєктів,   брали участь у розслідувані та фіксації злочинів  окупантів, виконували ряд завдань, допомагаючи своїм колегам на деокупованих територіях. 

За зразкове виконання службових обов’язків та в рамках відзначення Дня захисників і захисниць начальник Білоцерківської районної військової адміністрації спільно з представниками штабу територіальної оборони Білоцерківського району провела процедуру вручення правоохоронцям відзнак народної пошани – орденів «Лицарський хрест» і «За міжність і професіоналізм» та медалей «Захисникам вітчизни». 

На завершення зустрічі Людмила Мерзлюк побажала всім якнайшвидшої перемоги над окупантами, встановлення миру у нашій країні та успіхів у побудові  європейської правової держави Україна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень