Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Звернення начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк

Дата: 06.10.2022 10:49
Кількість переглядів: 305

Фото без описуШановні жителі Білоцерківського району!

Ми з  вами пережили складну добу після атаки міста Біла Церква дронами-камікадзе. Передусім, дякую всім, хто зберіг виваженість і спокій, хто належним чином відреагував на сигнал «повітряна небезпека», хто проявив готовність і професіоналізм під час ліквідації наслідків атаки, кожному, хто з розумінням поставився до тимчасових незручностей у зв’язку з обмеженням руху транспорту в районі епіцентру пожежі, що утворилася після вибухів.


Керівництвом області, району, міста, відповідними структурами були зроблені попередні оцінки отриманих пошкоджень. Зразу хочу розвіяти неправдиві чутки, які  поширюються серед жителів міста та району: в результаті атаки були зруйновані кілька об’єктів інфраструктури та постраждала одна особа, жодна людина не загинула.  Зважаючи на це, прошу вас проявляти мудрість, не вестися на спроби розхитати наше суспільство зсередини. Довіряйте лише офіційним джерелам інформації!


Також вкотре звертаюся з проханням не нехтувати сигналами «повітряна небезпека».  Наші ЗСУ та ППО роблять все можливе, аби вберегти наші життя, наші міста і села від руйнувань, проте війна триває і не завжди вдається запобігти нападам. Тому, почувши сигнали тривоги, візьміть необхідні речі і негайно перейдіть в найближче укриття. 


Пам’ятайте, що для атак ворог застосовує ракети та дрони-камікадзе. При русі останніх у повітрі чути звук,  схожий на роботу двигуна мопеда чи бензопили, тому зберігайте емоційну рівновагу й зосередженість, оцініть ситуацію навколо себе, тримайтеся осторонь адміністративних будівель, стратегічних та військових об’єктів, перечекайте атаку в безпечному місці до відміни сигналу «повітряна небезпека».
Бережіть себе та вірте в ЗСУ!
#ВсеБудеУкраїна!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень