Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На засіданні комісії обговорили шляхи погашення заборгованості із заробітної плати

Дата: 05.10.2022 15:28
Кількість переглядів: 440

Фото без описуСьогодні, 5 жовтня, відбулося засідання комісії з питань заборгованості із виплати заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, утвореної при Білоцерківській районній військовій (державній) адміністрації. 

На розгляд комісії було винесено два актуальні питання – про стан погашення заборгованості із заробітної плати та взаємодію з органами місцевого самоврядування  з метою якнайшвидшого вирішення зазначеної проблеми.

Члени комісії заслухали пояснення керівників підприємств щодо причин виникнення заборгованості та висловили своє бачення на ситуацію, наголосивши на важливості вирішення даної проблеми, оскільки вона носить подвійне негативне навантаження – фінансову незабезпеченість працівників та недонадходження у бюджет. 

Головувала на засіданні за дорученням начальника РВА Людмили Мерзлюк її заступник Людмила Веряскіна. До участі в роботі комісії були запрошені голови Тетіївської міської та Рокитнянської селищної рад. 

За підсумками обговорення були прийняті відповідні рішення та дано окремі рекомендації, покликані посприяти якнайшвидшому вирішенню питання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень