Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем працівників освіти

Дата: 02.10.2022 08:32
Кількість переглядів: 270

Фото без описуШановні освітяни Білоцерківщини!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди вашого професійного свята – Дня працівників освіти!

Це свято об'єднує кожного, хто запалює іскорку знань, вчить мудрості, сіє добре і вічне в наших серцях, відкриває дорогу у велике життя юному поколінню.

Діти - майбутнє держави. І саме ви невтомно і наполегливо плекаєте це майбутнє - молоде покоління свідомих, талановитих громадян нашої країни.

Тож у ці святкові дні дозвольте висловити вам сердечну вдячність за вашу натхненну, самовіддану і невтомну працю, за великий талант і покликання сіяти мудрість і знання.

Низький уклін вам за вашу непохитну віру у кожного учня, у кожного з нас. За ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану дітям. 

Зичу вам, дорогі освітяни Білоцерківського району, пердусім, мирного неба, можливості повноцінно працювати і передавати свої знання учням, успіхів у вашій благородній педагогічній діяльності, міцного здоров’я, творчої енергії, добробуту в ваших родинах, натхнення та віри у щасливий завтрашній день!

Нехай ніколи не згасає світло вашої душі, тепло вашого серця до улюбленої професії, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого району.

З повагою Людмила Мерзлюк, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень