Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кожній дитині – родина!

Дата: 30.09.2022 09:28
Кількість переглядів: 298

Фото без опису30 вересня 2021 року Україна відзначає день усиновлення. Це свято доброти та милосердя, яке не випадково збігається із днем християнського свята Віри, Надії, Любові та матері їхньої Софії.

Усиновлення – це важливий та відповідальний крок, який потребує великої духовної сили.

З метою забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї, в Україні швидкими темпами розвивається система усиновлення.

Усиновлення, як форма влаштування дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на сьогоднішній день є пріорітетною формою виховання таких дітей. Адже сімейне середовище – це саме те місце, яке найкраще сприяє формуванню повноцінної особистості та створює у дитини відчуття безпеки, довіри та любові.

Усиновлювачі заслуговують на велику повагу та пошану оточуючих. Доброта і любов – головне, що ми повинні дарувати нашим дітям. Адже діти – це наша надія і наше майбутнє. Щоб ця надія здійснилася, ми, дорослі, повинні пам’ятати про свою відповідальність та піклуватися про кожну дитину. Особливо про дітей, які залишилися без батьківської опіки. Турбота про них – наша спільна мета, обов’язок суспільства, держави.

На сьогоднішній день на обліку з усиновлення в службі у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації перебуває 74 дитини, із числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

За детальною інформацією щодо усиновлення дітей звертайтеся до служби у справах дітей та сім’ї Білоцерківської райдержадміністрації (м. Біла Церква, вул. Ярослава Мудрого, 2, каб. 109, тел. 093-434-39-15).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень