Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безпечне освітнє середовище у закладі освіти: нові виміри

Дата: 22.09.2022 16:57
Кількість переглядів: 380

Фото без описуПід такою назвою в одному з навчальних закладів Білоцерківщини пройшло засідання круглого столу  за участі керівників відділів освіти та директорів освітніх закладів Білоцерківського району.


-  Не стомлююся наголошувати: безпека дітей – для нас головне, - сказала у своєму зверненні до учасників круглого столу начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк та наголосила на важливості неухильного дотримання всіма учасниками освітнього процесу правил цивільного захисту, особливо у випадку сповіщення сигналу «Повітряна тривога».  


Після вітального слова Білоцерківського міського  голови Геннадія Дикого учасники зібрання перейшли до обговорення питань порядку денного.  Зокрема, освітяни Білоцерківщини  заслухали інформацію від фахівців щодо  особливостей організації пожежної безпеки та цивільного захисту в навчальних закладах і оптимізації системи цивільного захисту закладу освіти  щодо вирішення основних завдань в умовах воєнного стану.


Потому всі присутні мали можливість висловити своє бачення шляхів створення безпечного середовища у закладах освіти Білоцерківщини.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень