Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк відвідала Ковалівську громаду

Дата: 22.09.2022 15:51
Кількість переглядів: 308

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила  Мерзлюк здійснила робочу поїздку у Ковалівську сільську територіальну громаду.


Серед першочергових питань, які обговорила керівник району з головою  громади  Раїсою Клюковською,  були підготовка закладів освіти, стан укриттів, готовність об’єктів соціально-культурної та освітньої сфери до опалювального сезону,  протидія поширенню коронавірусної інфекції.


Як зазначила Ковалівський сільський голова,     громада повністю розуміє всю складність нинішньої ситуації, тому  ретельно виконує вказівки та рекомендації, що надходять від військової адміністрації.


У  підтвердження слів очільник громади ознайомила Людмилу Мерзлюк з умовами, створеними для навчання школярів на період  воєнного стану та продемонструвала готовність укриттів. Також керівник району  відвідала медичні заклади, які діють на території громади. Людмила Мерзлюк поспілкувалася з працівниками амбулаторій та відвідувачами, які прийшли на прийом до лікаря.


-  Належний рівень медичного обслуговування для жителів сільських територій – це одна з вимог медичної реформи. Відрадно, що в Ковалівській громаді жителі забезпечені всім необхідним, включаючи й вакцини від COVID-19. До речі, саме ця громада має найбільший відсоток вакцинованих в районі. Тож всім жителям Білоцерківщини доцільно брати приклад. Вакцинуємося,  захищаємо себе і своїх рідних від підступної хвороби, - зазначила  начальник Білоцерківської районної військової адміністрації за підсумками поїздки.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень