Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Громади Білоцерківщини здійснюють обмін досвідом

Дата: 21.09.2022 12:55
Кількість переглядів: 164

Фото без описуКожна громада на кожному етапі свого розвитку стикається з певними проблемами і разом з тим має певні досягнення. Проте важливим є не лише вміння успішно долати перепони, а й прагнення поділитися досвідом з іншими. 


На цьому наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк  під час зустрічі з Гребінківським селищним головою Романом Засухою, яка відбулася в рамках робочої поїздки керівника району  у громаду.


-  Позитивною практикою є обмін досвідом, який запровадило керівництво Гребінківської громади. Знаємо, що нещодавно ви приймали делегацію Медвинської сільської територіальної громади. Сподіваюся, що ця практика матиме своє продовження. Ми є одним цілим і маємо підтримувати та допомагати один одному. Саме на це націлені і всі мої робочі поїздки у громади, - зазначила Людмила Мерзлюк у розмові з головою громади та його заступником Олександром Волощуком.


Очільник  району обговорили з керівництвом громади стан наповнення бюджету, особливості розпорядження  фінансами в умовах режиму воєнного стану, готовність до опалювального сезону, діяльність ДФТГ тощо.


Людмила Мерзлюк спільно з Романом Засухою та Олександром Волощуком оглянули заклади освіти, підготовлені укриття та амбулаторію загальної практики сімейної медицини.


У процесі спілкування з медичними працівниками увага начальника адміністрації була зосереджена на роботі пункту щеплення, наявності вакцини проти COVID-19 та рівні захворюваності серед населення.


Керівник району підкреслила що, на жаль, наразі спостерігається підвищення рівня захворювання серед населення на коронавірусну інфекцію, тому потрібно посилити роз’яснювальну роботу щодо доцільності і необхідності  щеплень.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень