Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Кожна дитина повинна бути надійно захищена

Дата: 20.09.2022 14:41
Кількість переглядів: 161

Фото без описуВ рамках перевірки готовності роботи шкільних, дошкільних та позашкільних закладів освіти  до надання належних і безпечних освітніх послуг в умовах правового режиму воєнного стану, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк продовжує робочі поїздки у громади району.

Нещодавно керівник району відвідала Рокитнянську селищну територіальну громаду, в якій разом із селищним головою Юрієм Богдановим оглянула кілька освітніх закладів, особисто пересвідчилася у належному стані укриттів,  поспілкувалася з педагогами і вихователями та працівниками комунального закладу Рокитнянської селищної ради дитячий будинок «Чебурашка».

- Відрадно зазначати, що на Рокитнянщині з належною відповідальністю підійшли до організації безпечного початку нового навчального року. Як результат – дві третини закладів загальної освіти працюють в очному форматі. При цьому дотримані вимоги щодо функціонування  укриттів. Саме такими є вимоги сьогодення. Кожна дитина повинна бути надійно захищена. І це  наша принципова позиція, - зазначила Людмила Мерзлюк під час огляду укриття  в ДБ «Чебурашка».

Наразі цей заклад знаходиться у стадії реорганізації. Відповідно до рішення сесії Рокитнянської селищної ради від 08 вересня 2022 року розпочато його реформування  у Центр соціальної підтримки дітей та сімей.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень