Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: Вручати народні нагороди захисникам – це велика честь!

Дата: 19.09.2022 12:46
Кількість переглядів: 150

Фото без описуСьогодні, 19 вересня, начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела урочисту церемонію вручення народних відзнак  «За розмінування» офіцерам запасу Андрію Ткачу і Андрію Ульяничу та знаком народної пошани «Орденом мужності» Павлу Велігорському.

З перших днів початку повномасштабного військового вторгнення рф на територію України вони проявили непохитну готовність захищати рідну землю, продемонстрували справжній бойовий дух, долучившись до загонів оборони Білоцерківщини.

Після звільнення Київщини від окупантів значну увагу було приділено обстеженню та розмінуванню територій. Наразі значний акцент робиться на військовій, тактичній та медичній підготовці членів загонів територіальної оборони, зацікавленого населення та працівників силових і контролюючих структур.

– Вручати народні нагороди захисникам – це велика честь! – зазначила Людмила Мерзлюк під час церемонії нагородження, подякувала офіцерам за відданість і професіоналізм та висловила переконання, що й після перемоги над окупантами знання і досвід кожного з них будуть у нагоді.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень