Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітання начальника Білоцерківської районної військової адміністрації Людмили Мерзлюк з Днем рятівника

Дата: 17.09.2022 08:05
Кількість переглядів: 441

Фото без описуЩиро вітаю усіх рятівників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони з професійним святом – Днем рятівника! 

Професія рятівника важка і небезпечна. Ви цілодобово підтримуєте постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом і завжди готові якнайшвидше допомогти тим, хто найбільше потребує невідкладної допомоги.

Шановні працівники рятувальних служб Білоцерківщини! На вас покладена надзвичайно почесна і відповідальна місія — охороняти безпеку та спокій мешканців нашого району.

Від імені Білоцерківської районної військової адміністрації та всіх мешканців району висловлюю щиру вдячність усім рятувальникам району за врятовані життя, самовідданість та самопожертву під час виконання службового обов’язку. 

Переконана, ваш високий професіоналізм, сумління, відданість справі будуть і далі спрямовані на гідну реалізацію своєї благородної, гуманної місії.

У цей святковий день зичу всім вам миру, добра, благополуччя і всіляких гараздів. Нехай у вашому житті буде якомога менше надзвичайних ситуацій і якомога більше спокійних і щасливих днів. 

З повагою начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень