Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначено кращих рятувальників Білоцерківщини

Дата: 16.09.2022 15:58
Кількість переглядів: 361

Фото без описуЩорічно 17 вересня в Україні відзначають День рятівника -  професійне свято працівників аварійно-рятувальних служб, пожежної охорони, інших спеціальних формувань, а також громадяни, які внесли свій внесок у справу ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру, захисту життя і здоров'я людей.


Напередодні цього дня відбулися урочистості в одному із підрозділів управління ДСНС України в Київській області, що базується на території Білоцерківщини.


Участь в урочистому зібранні рятувальників за дорученням начальника Білоцерківської районної військової адміністрації взяла керівник апарату адміністрації Ольга Кучер, яка подякувала всім за добросовісне ставлення до роботи, за вчасно надану допомогу, за врятовані життя і майно, за запобігання надзвичайних ситуацій  та привітала присутніх з прийдешнім професійним святом.


За проявлені мужність і героїзм, добросовісне виконання своїх службових обов'язків та з нагоди Дня рятівника 11 працівників служби було нагороджено почесними грамотами Білоцерківської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень