Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині триває процес вакцинації населення

Дата: 16.09.2022 12:36
Кількість переглядів: 214

Фото без описуОдне із важливих питань, які знаходяться під постійним контролем  начальника Білоцерківської районної військової адміністрації, є і стан протидії поширенню коронавірусної інфекції  та проходження кампанії вакцинації населення проти COVID-19.

На цьому наголосила Людмила Мерзлюк під час зустрічі з Таращанським міським головою Михайлом Кривошеєвим в рамках робочої поїздки у громаду.

За словами керівника району наразі спостерігається загальне зростання кількості інфікованих не лише в нашій державі, а й у всьому світі і пов’язане це із сезонним ослабленням імунітету населення та поширенням нового штаму інфекції. Тому навіть за таких складних умов, в яких нині доводиться жити українцям, не варто забувати про дотримання елементарних правил протиепідемічної безпеки та  вакцинації як єдиному визнаному методу боротьби з COVID-19.

Зважаючи на це, Людмила Мерзлюк разом з Михайлом Кривошеєвим перевірили роботу пункту щеплення, який діє у Таращі, поспілкувалися з медичними працівниками та жителями громади, котрі прийшли вакцинуватися. Очільник району наголосила на необхідності посилення роботи серед працівників освіти щодо необхідності отримання бустерної дози вакцини.

В рамках робочої поїздки начальник Білоцерківської районної військової адміністрації відвідала окремі заклади шкільної та дошкільної освіти, оглянула підготовлені укриття та ознайомилася з умовами військової підготовки ДФТГ й охочих жителів громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень