Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Проаналізовано стан підготовки району до осінньо-зимового періоду

Дата: 15.09.2022 11:46
Кількість переглядів: 177

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела засідання районного оперативного штабу з питань підготовки і забезпечення сталого функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення Білоцерківського району в осінньо-зимовий період 2022/2023 року. 

Засідання проходило в онлайн форматі за участі голів громад району, фахівців енергетичної сфери, цивільного захисту та Держпродспоживслужби. 

Людмила Мерзлюк проаналізувала стан справ у громадах та закцентувала увагу учасників наради на необхідності виконання плану дій,  покликаного забезпечити належні умови для  функціонування господарського комплексу та об’єктів соціально-культурного призначення до роботи в осінньо-зимовий  період 2022/2023 року. Окремий наголос було зроблено на запровадженні енергоефективних заходів, які сприятимуть скороченню   споживання природного газу, та використанні альтернативних джерел живлення тощо.

За підсумками наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації дала протокольні доручення, виконання яких допоможе  запобігти виникненню кризових ситуацій під час проходження опалювального сезону.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень