Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Тетіївській громаді для надання освітніх послуг школярам задіяли всі  можливі форми навчання

Дата: 14.09.2022 14:46
Кількість переглядів: 347

Фото без описуПро це начальнику Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилі Мерзлюк доповіла заступник Тетіївського міського голови Надія Дячук під час робочої зустрічі на території Тетіївської міської територіальної громади.


Керівник району, в рамках загального інспектування стану освітніх закладів району та укриттів, відвідала Тетіївську громаду, яка є однією з найвіддаленіших в районі, у числі найперших.


За оперативними даними, які щоденно змінюються в залежності від виправлення недоліків, виявлених спеціальними комісіями, котрі приймали рішення щодо можливості проведення занять у приміщеннях освітніх закладів, наразі в Тетіївській громаді використовуються очна, змішана та дистанційні форми навчання. 


Наразі загальну середню освіту на Тетіївщині здобувають більше трьох тисяч дітей, включаючи й неповнолітніх з числа внутрішньо переміщених осіб. Працюють і дошкільні заклади, в яких облаштовані найпростіші укриття. Якщо ж в окремих закладах освіти відсутні укриття, або ж вони не підлягають ремонту, то були укладені договори на використання приміщень, що знаходяться в дозволених межах і відповідають вимогам цивільного захисту.
Проводяться відповідні заняття з усіма учасниками освітнього процесу щодо дій під час сигналів тривоги. Кожен, хто залучений до очного навчання, має при собі «тривожний рюкзак», який оснащений відповідно з вимогами, в чому особисто пересвідчилася керівник району. 


-  Загалом ситуація у Тетіївській громаді контрольована. Відрадно, що до вирішення проблемних питань долучається бізнес. Працюємо разом. Працюємо на перемогу. Працюємо на майбутнє, - так підсумувала наслідки свого візиту начальник Білоцерківської районної військової адміністрації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень