Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк проінспектувала заклади освіти Сквирщини

Дата: 13.09.2022 17:15
Кількість переглядів: 205

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк сьогодні, 13 вересня, здійснила робочий візит у Сквирську міську територіальну громаду, під час якого перевірила стан закладів освіти, котрі надають освітні послуги юним жителям громади та дітям з родин, які мають статус внутрішньо переміщених осіб.

- Питання забезпечення належної безпеки школярів та вихованців дошкільних закладів було і залишається під номером один впродовж останніх кількох місяців. У дітей повинна бути можливість здобути належну освіту, а влада зобов’язана створити для цього всі умови, - наголосила Людмила Мерзлюк  у розмові з головою громади та її заступниками.

Сквирський міський голова Валентина Левіцька, яка супроводжувала керівника району у процесі огляду шкіл та дошкільних закладів, наголосила, що всі заклади загальної середньої освіти надають освітні послуги, використовуючи змішану або ж дистанційну форму навчання. Рішення приймалося, враховуючи думку батьків та висновки спеціальної комісії щодо відповідності укриття належним вимогам.

Людмила Мерзлюк оглянула стан існуючих укриттів та поспілкувалася з дітьми і працівниками освітніх закладів щодо володіння ними правилами поведінки під час дії  сигналу тривоги.

Окрему увагу керівник району закцентувала на підготовці до початку опалювального сезону та можливості використання альтернативних видів освітлення і палива у випадку виникнення непередбачуваних обставин.

За підсумками інспектування начальник Білоцерківської районної військової адміністрації дала керівництву громади певні доручення та рекомендації, які сприятимуть покращенню ситуації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень