Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Поліцейські Білоцерківщини й надалі працюють у посиленому режимі

Дата: 12.09.2022 16:46
Кількість переглядів: 561

Фото без опису12 вересня начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела робочу нараду з керівниками правоохоронних, контролюючих та силових структур району, під час якої обговорили оперативну ситуацію на Білоцерківщині.

Як доповів заступник начальника Білоцерківського районного управління поліції Олексій Ковбаса, загалом ситуація контрольована, резонансних подій не зафіксовано, проте мають місце факти порушення правил комендантської години, опір працівникам поліції, крадіжки, шахрайство тощо. Саме тому поліцейські Білоцерківщини й надалі працюють у посиленому режимі, аби утримати суспільство від провокативних дій окремих деструктивних елементів та ймовірних представників диверсійних груп, які зацікавлені у дестабілізації українського суспільства.

Значну частину злочинів скоюють особи у стані алкогольного сп’яніння та під впливом наркотичних речовин. Особливо небезпечно це під час водіння транспортних засобів. На цьому наголосив заступник начальника батальйону патрульної поліції м. Біла Церква Микита Гаврилов. Так, протягом минулого тижня було зафіксовано 119 правопорушень, пов’язаних з порушенням швидкісного режиму та 26 – щодо перебування за кермом в стані алкогольного сп’яніння. 

В продовження теми керівник окружної прокуратури Михайло Римар  акцентував увагу учасників наради на прикрому факті щодо зростання кількості  правопорушень. Саме тому необхідним є не лише суворий контроль за ситуацією правоохоронців та інших силових структур, а й свідоме ставлення громадян до умов сьогодення, коли кожен негативний вчинок може сколихнути й без того  напружену  атмосферу в суспільстві.

На завершення наради начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк звернула увагу присутніх на необхідності виконання заходів в рамках програми «Безпечна Київщина», посилення роботи щодо виявлення фактів колабораційної діяльності, які можуть мати місце під час проведення  обов’язкової евакуації населення з окупованих та деокупованих територій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень