Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відзначено кращих працівників Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз»

Дата: 09.09.2022 14:53
Кількість переглядів: 304

Фото без описуСьогодні, 9 вересня, відбулося урочисте зібрання колективу Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» з нагоди відзначення професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України.


Як зазначив начальник відділення Вячеслав Місійко, вітаючи колег зі святом, працівники АТ «Київоблгаз» впродовж багаторічної діяльності продемонстрували високу майстерність і гідно пережили не один складний період, який ніс загрозу забезпеченню безперебійного постачання блакитного палива до осель жителів Білоцерківського району. З особливою відповідальністю ставляться всі фахівці Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз» і до виконання поставлених завдань за складних умов періоду воєнного стану, який нині переживає наша держава.


Керівник апарату Білоцерківської районної військової адміністрації Ольга Кучер, яка за дорученням начальника адміністрації Людмили Мерзлюк взяла участь в урочистостях, від імені керівництва і всіх жителів Білоцерківщини висловила слова найщирішої вдячності всім членам колективу та побажала успіхів, стабільності і подальшого розвитку.


За вагомий внесок у забезпечення безперебійного та безаварійного газопостачання Білоцерківського району, щоденну плідну працю, високий професіоналізм,  активну громадську позицію та з нагоди відзначення Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості України Ольга Кучер вручила почесні грамоти кращим працівникам Білоцерківського відділення АТ «Київоблгаз».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень