Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк нагородила військовослужбовців загонів ТРО Білоцерківського району

Дата: 07.09.2022 15:56
Кількість переглядів: 220

Фото без описуВ рамках відзначення 31-ї річниці Незалежності України начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк провела низку зустрічей з військовослужбовцями загонів територіальної оборони Білоцерківського району.

-  Бійці нашої територіальної оборони – надійний оплот у протистоянні з ворогом. Ми, жителі Білоцерківщини, надзвичайно вдячні кожному захисникові, кожному хто у скрутну хвилину прийняв рішення змінити своє цивільне життя і  взяв до рук зброю.  І сьогодні увесь світ вражений стійкістю і міццю українського війська, тому маю за велику честь висловити слова найщирішої вдячності кожному, хто стоїть на захисті рідної землі, - наголосила керівник району, звертаючись до бійців територіальної оборони.


За високий внесок у зміцнення обороноздатності Білоцерківського району, проявлені мужність, мудрість і високі організаторські здібності  під час  формування та управління діяльністю загонів тероборони, вірність військовому обов’язку та з нагоди  відзначення 31-ї річниці Незалежності України начальник Білоцерківської районної військової адміністрації вручила офіцерам Валерію Римарчуку і В’ячеславу Солякову знаки народної пошани – ордени «За мужність і відвагу», Сергію Кирилюку, Станіславу Береговому та Юрію Юхименку – «Ордени Мужності», а Олександру Тесенчуку та Ігорю Войтенку – ордени «Лицарський хрест».


Військовослужбовці загонів територіальної оборони Білоцерківського району висловили слова вдячності  за підтримку і керівництву району,  і всім жителям Білоцерківщини  та завірили, що й надалі з честю та гідністю будуть виконувати покладені на них обов’язки із оборони та захисту рідної землі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень