Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: До захисту та оборони повинен бути готовим кожен

Дата: 05.09.2022 16:35
Кількість переглядів: 201

Сьогодні кФото без описуожен свідомий українець розуміє, що наявність підступного і непередбачуваного сусіда, яким є російська федерація, несе потенційну загрозу подальшому існуванню, тому надзвичайно актуальним є питання опанування азами поводження зі зброєю та надання першої медичної допомоги.

Працівники Білоцерківської районної державної адміністрації постійно удосконалюють свої знання  щодо алгоритму дій у випадку виникнення надзвичайної ситуації, а нещодавно закріпили набуті теоретичні основи на практиці, відвідавши один із військових полігонів.

Під час навчань досвідчені інструктори дали детальні роз’яснення щодо дій у випадку отримання поранення вогнепальною зброєю, поводження зі зброєю та мінно-вибуховими пристроями тощо.

- До захисту та оборони повинен бути готовим кожен. Щодня і щомиті. На жаль, такими є реалії сьогодення. І не зважаючи на те, що переважна більшість працівників адміністрації – жінки, проте всі ми сповнені  рішучості і за потреби зі зброєю в руках готові захищати і свій дім, і свою державу, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, звертаючись до  учасників навчань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень