Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації вручила відзнаки одним із   кращих підприємців району

Дата: 02.09.2022 15:31
Кількість переглядів: 327

Фото без описуУ першу неділю вересня в Україні відзначається День підприємця. Свято встановлено Указом Президента № 1110/98 від 05.10.1998 з метою відзначення важливої ролі, яку відіграють представники малого та середнього бізнесу у  формуванні державного сектору економіки, розвитку демократії та громадянського суспільства. 

Напередодні Дня підприємця та у рамках відзначення 31-ї річниці Незалежності України у Білоцерківській районній військовій адміністрації відбулася зустріч керівництва району з представниками бізнесу, які з початку повномасштабної військової агресії російської федерації на територію України не лише змогли зберегти очолювані ними підприємства, а й організували належну роботу та надали  значну допомогу нашим захисникам, які боронять нашу державу, і українцям, котрі через воєнні дії окупантів були вимушені залишити рідні домівки та знайшли прихисток на Білоцерківщині.

За неоціненний внесок у соціально-економічний розвиток Білоцерківського району, надання безкорисної допомоги Збройним Силам України, свідому громадянську позицію, плідну співпрацю з Білоцерківською районною військовою адміністрацією керівник району висловила подяку та вручила відзнаки директору ТОВ «Земля Томилівська» Сергію Вахнію, генеральному директору кількох сільськогосподарських підприємств Миколі Каплуну, директору ТОВ «ЕПІЦЕНТР» Валерію Клепасу, директору ТДВ «Терезине» Дмитру Кудлаю, заступнику директора ТОВ «Еліта-10» Станіславу Доліду, директору ТОВ «ВОЛОДАРКА КОМБІКОРМ» В’ячеславу Павлюку та директору ФГ «Чудова марка» Вадиму Ченчику.

Також у рамках відзначення 31-ї річниці Незалежності України було вручено відзнаки Київської обласної військової адміністрації та Білоцерківської районної військової адміністрації працівникам адміністрації. Як зазначила Людмила Мерзлюк, вручаючи почесні грамоти та подяки, відрадно працювати у колективі, який ще більше згуртувався з початку повномасштабної військової агресії російської федерації на територію України і щоденно робить все можливе, аби наблизити перемогу над ворогом. 

-  У цей складний для держави час головне віддано працювати кожному на своєму місці, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації та побажала всім щасливого майбутнього у мирній та успішній Україні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень