Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Білоцерківщину з робочим візитом відвідав заступник Міністра охорони здоров’я

Дата: 01.09.2022 21:04
Кількість переглядів: 358

Фото без опису1 вересня заступник Міністра охорони здоров’я Олексій Яременко здійснив робочу поїздку до Білоцерківського району, під час якої відвідав медичні заклади, що розташовані у місті Біла Церква.

У поїздці до найбільшого району Київської області заступника Міністра супроводжували заступник начальника Київської обласної військової адміністрації Віталій Власюк та директор департаменту охорони здоров’я КОВА Олена Єфіменко. 

Гості разом із начальником Білоцерківської районної військової адміністрації Людмилою Мерзлюк та  Білоцерківським міським головою Геннадієм Диким відвідали Білоцерківські міські лікарні №1,  №2 та №4 та КНП Київської обласної ради "Білоцерківський обласний онкологічний диспансер".

Під час огляду медичних закладів Олексій Яременко обговорив нагальні питання  із керівництвом та колективами лікарень, стан фінансування закладів з боку НСЗУ, їхню діяльність в рамках отриманих ліцензій, забезпеченість необхідним обладнанням, готовність до перепрофілювання та до роботи в екстрених умовах, викликаних режимом воєнного стану.

У процесі розмови із заступником Міністра лікарі Білоцерківщини мали змогу висловити своє бачення щодо оптимальних шляхів реалізації медичної реформи та виокремити ті проблеми, які заважають надавати якісні медичні послуги пацієнтам не залежно від місця їхнього проживання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень