Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Білоцерківщині стартував новий навчальний рік

Дата: 31.08.2022 15:27
Кількість переглядів: 201

Фото без опису31 серпня в окремих закладах освіти Білоцерківського району відбулися урочисті зібрання з нагоди початку нового навчального року.

58 першокласників сьогодні прийняв до своїх лав і колектив Фурсівського ліцею-гімназії, на подвір’ї якого відбулися урочистості за участі учнів-випускників та педагогів освітнього закладу. 

Начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк, яка перебувала з робочою поїздкою у громаді, завітала на свято і привітала школярів та працівників ліцею-гімназії з початком нового навчального року.

Керівник району побажала учням успіхів у навчанні та наголосила на важливості дотримання вимог безпеки в умовах воєнного стану, в якому нині перебуває наша країна, та злагодженості дій під час сигналів повітряної тривоги.

Після завершення урочистостей Людмила Мерзлюк разом із Фурсівським сільським головою Сергієм Шараварою здійснили інспекцію закладів освіти громади, оглянули кабінети, де будуть проводитися заняття учнів, та укриття, які будуть використовуватися у разі виникнення небезпеки.

– Для нас головне – безпека дітей, – наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації у розмові з педагогами. – В окремих закладах ще тривають останні підготовчі роботи в укриттях освітніх  закладів. Обов’язкова вимога - створення належних і безпечних умов для комфортного перебування дітей під час навчального процесу. І районна влада тримає це питання під постійним контролем.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень