Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

єРобота - державна грантова програма діє!

Дата: 18.08.2022 18:21
Кількість переглядів: 334

Фото без опису18 серпня у Білоцерківському міськрайонному центрі зайнятості було проведено нараду-семінар "Грантові програми державної підтримки на створення або розвиток власного бізнесу", участь в якому на запрошення директора Київського обласного центру зайнятості Дениса Дармостука взяла начальник Білоцерківської районної військової адміністрації Людмила Мерзлюк.


Під час наради-семінару було озвучено тривожну статистику, згідно з якою через повномасштабну військову агресію російської федерації на територію України  мільйони українців втратили роботу. Все це, окрім негативного впливу на кожну окремо взяту людину, створює критичні перспективи для подальшого розвитку української економіки. Проте для продовження боротьби з ворогом державі необхідно, аби бізнес функціонував, сплачував податки і забезпечував людей роботою.


-  На сьогодні для забезпечення перемоги над ворогом потрібна не лише військова підтримка, а й  зміцнення економічного фронту. І значні надії при цьому покладаються на малий бізнес, оскільки він є  більш мобільний. Разом з тим, саме представники малого бізнесу є більш вразливими, оскільки, зазвичай,  не мають грунтовної фінансової бази, тому надзвичайно важливою є державна грантова підтримка, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації, зазначивши, що Уряд уповноважив Державну службу зайнятості приймати  рішення про надання гранту особам, які прийняли рішенняч щодо розвитку власної справи.

 
Учасники семінару розглянули особливості реалізації урядових  грантових програм для започаткування бізнесу, розвитку підприємництва та навчання.
Окрема увага була приділена грантовій програмі «єРобота». Це грошова підтримка для стартапів, малого й середнього бізнесу. У програмі є шість грантів: на власну справу, сад, теплицю, переробне підприємство, для стартапів в ІТ та на навчання у сфері інформаційних технологій.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень