Білоцерківська районна державна адміністрація
Київська область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Людмила Мерзлюк: «Вдячна нашим аграріям за відмінну роботу в складних умовах господарювання»

Дата: 17.08.2022 16:58
Кількість переглядів: 253

Фото без описуНачальник Білоцерківської районної військової адміністрації продовжує робочі поїздки у громади району та відвідання виробничих майданчиків провідних підприємств Білоцерківщини.


Сьогодні, 17 серпня, Людмила Мерзлюк в рамках планових поїздок у територіальні громади ознайомилася з діяльністю одного з небагатьох фермерських господарств, які спеціалізуються на вирощуванні овочів.


Як розповіли під час зустрічі з керівником району засновник фермерського господарства Вадим Ченчик та його директор Богдан Синевич, ФГ «Чудова марка» на теренах Білоцерківського району діє вже 20 років. Основні види  діяльності господарства - вирощування овочів і баштанних культур та їхня переробка і консервування. Підприємство є одним з провідних виробників солінь і салатів по-корейськи на українському ринку. Продукція виробляється за сучасними технологіями і відповідає всім європейським вимогам до підприємств харчової промисловості, що дозволило ФГ «Чудова марка» зайняти чільне місце серед постачальників продукції для найбільших мереж супермаркетів на всій території України. Наразі у ФГ «Чудова марка» працюють більше 170 осіб.


Людмила Мерзлюк оглянула переробні цехи підприємства, поспілкувалася з його працівниками та відзначила важливість внеску кожного, хто працює на забезпечення продовольчої безпеки країни.


-  Вдячна нашим аграріям за відмінну роботу в складних умовах господарювання. Саме  тверда віра та посильний вклад кожного наближають такий жаданий день перемоги, - наголосила начальник Білоцерківської районної військової адміністрації, побажала керівництву ФГ «Чудова марка» успішного завершення господарського року та вдалого початку нового, а також підкреслила на необхідності неухильного дотримання правил безпеки під час сигналу «повітряна тривога» для всіх працівників, задіяних у виробничому процесі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень